Uitverkocht, opvolger binnenkort leverbaar
1 2 3 4 5 6 7

IP Camera Babyfoon SD Excellent 2

€ 63,95
Omschrijving

IP Camera Babyfoon SD Excellent 2, werkt overal!*

Dé oplossing voor moderne ouders! Waar u ook bent, u kunt altijd kijken via uw smartphone, tablet of pc hoe het met uw kleine gaat met deze betrouwbare IP Camera Babyfoon. Vanwege de internetfunctionaliteit bent u niet gebonden aan het beperkte bereik van een traditionele babyfoon. Overal waar u wifi of mobiel internet (3G) tot uw beschikking heeft, kunt u meekijken en- luisteren via deze camera, zelfs in de nacht! Maakt uw kleine geluid? Dan hoort u dit direct, ondanks dat uw telefoon is vergrendeld (betaalde app). U hoeft de app niet constant aan te laten staat om te kunnen luisteren. Handig!

Tijdelijk uitverkocht. Binnen enkele dagen ontvangen wij de opvolger van deze camera met HD beeldkwaliteit. Wilt u geinformeerd worden zodra deze beschikbaar is? Laat dan uw contactgegevens achter via info@babyfoon-met-camera.nl. Wij nemen dan contact met u op zodra de camera bestelbaar is.

Kenmerken

 • Ondersteuning voor Apple (iPhone, iPod, iPad) en Android (smartphone en tablet)
 • Ondersteuning voor Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari
 • Bestuurbare camera (horizontaal en verticaal) via PC en smartphone
 • WIFI en bekabeld aan te sluiten
 • Standaard resolutie 640 x 480 (MJPEG)
 • Alarmmeldingen via pushnotificaties bij geluid, ook als uw apparaat in standby staat (voor iPhone, iPod, iPad en Android beschikbaar, app vanaf € 3,99 in de appstore)
 • Alarmmeldingen via e-mail bij beweging (met foto's)
 • Gratis Plug & Play app om makkelijk en eenvoudig via 3G en andere (WIFI)netwerken mee te kijken
 • Beeld- en geluidsweergave ook buiten uw eigen netwerk via WIFI en 3G
 • Meerdere camera's te gebruiken
 • Uitstekende nachtzicht, volledig automatisch
 • Ook als bewakingscamera te gebruiken

Opties

Kleur
U kunt aangeven in welke kleur u de camera wenst te ontvangen. U heeft de keuze uit zwart en wit.

Extra High Gain antenne
Standaard wordt bij dit model een normale antenne meegeleverd. Wilt u de camera gebruiken op een plaats waar uw WIFI bereik matig is? Dan kunt u een High Gain antenne meebestellen. Deze antenne is circa 2x zo groot als de standaard antenne, waardoor deze draadloos beter presteert.

Online installatie
Wilt u dat wij de installatie verzorgen? Dan kunt u dat hier aangeven. Uiteraard kunt u desgewenst achteraf de installatieservice afnemen, dat hoeft niet vooraf.

Hoe werkt dit?

Smartphone en tablet apps

Voor Android en iOS zijn er gratis apps te verkrijgen. Er zijn ook betaalde apps verkrijgbaar van externe ontwikkelaars. Deze apps bieden doorgaans meer functionaliteit, zoals een pushbericht als uw kleine geluid maakt. Voor WindowsPhone komt de ontwikkeling nu redelijk op gang. Er is inmiddels een app waarmee u kunt kijken. De luisterfunctie wordt binnenkort beschikbaar uitgebracht voor WindowsPhone. Voor andere platforms is er geen ondersteuning.

Met de gratis app kunt u bestuurbare camera’s vanaf uw smartphone bewegen. Ook meeluisteren en terugspreken is mogelijk.

Gemakkelijk in gebruik

De bediening van de camera is zeer eenvoudig. De web interface van de camera zelf en de beschikbare apps zijn zodanig ontworpen dat u direct met de camera aan de slag kunt.

Volledig zicht in de nacht

De camera maakt gebruik van infrarood techniek. Zodra de schemering intreedt, schakelt de camera automatisch over naar de nachtstand zodat u altijd goed zicht heeft. Indoor camera’s hebben doorgaans nachtzicht van circa 5 tot 8 meter.

Camerabeeld bekijken

Deze camera’s zijn voorzien van een ingebouwde webserver. Door in uw webbrowser het IP adres van de camera in te voeren, komt u uit bij een inlogpagina waarna u volledig toegang heeft tot de camera. U kunt het beeld bekijken, meeluisteren en terugspreken. Tevens kunt u de camera besturen (alle modellen m.u.v. de SD  Basic). De camera’s werken ook uitstekend met smartphone apps. Er wordt een gratis app meegeleverd (Android en iOS) waarmee u de basisfuncties van de camera kunt gebruiken.

Aansluiten

Deze camera’s beschikken over een LAN aansluiting en WIFI. U kunt de IP camera overal plaatsen, mits er (draadloze) verbinding aanwezig is. De meeste techniek zit al verpakt in de camera zelf. Dit geeft enorme flexibiliteit met name t.o.v. analoge systemen.

* U kunt overal waar u wifi of een mobiel datanetwerk tot uw beschikking heeft inloggen.

In de doos

 • IP Camera Babyfoon Excellent zwart of wit
 • Montagebeugel
 • Stroomadapter
 • WIFI antenne
 • Pluggen en schroeven
 • Handleiding (Engels, de Nederlandse is in ontwikkeling)

* U kunt overal waar u wifi of een mobiel datanetwerk tot uw beschikking heeft inloggen.

Service

Garantie 1 jaar