Tijdelijk uitverkocht, levertijd circa 2 weken
1 2 3 4 5 6 7

IP Camera Babyfoon SD Excellent

€ 63,95
Kleur
Online installatie
Netwerkkabel
High Gain antenne
Productcode: IPB002Z
EAN code: 6955251000016
Omschrijving

IP Camera Babyfoon SD Excellent, werkt overal!*

Waar u ook bent, u kunt altijd kijken via uw smartphone, tablet of pc hoe het met uw kleine gaat met deze betrouwbare IP Camera Babyfoon van Tenvis. Vanwege de internetfunctionaliteit bent u niet gebonden aan het beperkte bereik van een traditionele babyfoon. Overal waar u wifi of mobiel internet (3G) tot uw beschikking heeft, kunt u meekijken en- luisteren via deze camera, zelfs in de nacht!

Tijdelijk uitverkocht, levertijd circa 2 weken

Kenmerken

 • Ondersteuning voor Apple (iPhone, iPod, iPad) en Android (smartphone en tablet)
 • Ondersteuning voor Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari
 • Bestuurbare camera (horizontaal en verticaal) via PC en smartphone
 • WIFI en bekabeld aan te sluiten
 • Standaard resolutie 640 x 480 (MJPEG)
 • Alarmmeldingen via pushnotificaties bij geluid, ook als uw apparaat in standby staat (alleen voor iPhone, iPod, iPad beschikbaar, app kost € 6,99 in de appstore)
 • Alarmmeldingen via e-mail bij beweging (met foto's)
 • Beeld- en geluidsweergave ook buiten uw eigen netwerk via WIFI en 3G
 • Meerdere camera's te gebruiken
 • Uitstekende nachtzicht, volledig automatisch
 • Ook als bewakingscamera te gebruiken

Opties

Kleur
U kunt aangeven in welke kleur u de camera wenst te ontvangen. U heeft de keuze uit zwart en wit.

Online installatie
Wilt u dat wij de installatie verzorgen? Dan kunt u dat hier aangeven. Uiteraard kunt u desgewenst achteraf de installatieservice afnemen, dat hoeft niet vooraf.

Netwerkkabel
Om de camera te kunnen installeren dient deze eerst met de kabel aangesloten te worden op uw router. Daarna kunt de camera draadloos gebruiken. Heeft u geen (oude) netwerkkabel in huis? Dan kunt u een netwerkkabel meebestellen.

Hoe werkt dit?

Smartphone en tablet apps

Voor Android en iOS zijn er gratis Tenvis apps te verkrijgen. Er zijn ook betaalde apps verkrijgbaar van externe ontwikkelaars. Deze apps bieden doorgaans meer functionaliteit. Voor WindowsPhone komt de ontwikkeling nu redelijk op gang. Voor andere platforms is de ondersteuning zeer matig.

Met de gratis app kunt u bestuurbare camera’s vanaf uw smartphone bewegen. Ook meeluisteren en terugspreken is mogelijk.

Gemakkelijk in gebruik

De bediening van de camera is zeer eenvoudig. De web interface van de camera zelf en de beschikbare apps zijn zodanig ontworpen dat u direct met de camera aan de slag kunt.

Volledig zicht in de nacht

De camera maakt gebruik van infrarood techniek. Zodra de schemering intreedt, schakelt de camera automatisch over naar de nachtstand zodat u altijd goed zicht heeft. Indoor camera’s hebben doorgaans nachtzicht van circa 5 tot 8 meter.

Camerabeeld bekijken

Tenvis IP camera’s zijn voorzien van een ingebouwde webserver. Door in uw webbrowser het IP adres van de camera in te voeren, komt u uit bij een inlogpagina waarna u volledig toegang heeft tot de camera. U kunt het beeld bekijken, meeluisteren en terugspreken. Tevens kunt u de amera besturen (alle modellen m.u.v. de SD  Basic). Tenvis IP camera’s werken ook uitstekend met smartphone apps. Er wordt een gratis app meegeleverd (Android en iOS) waarmee u de basisfuncties van de camera kunt gebruiken.

Aansluiten

Tenvis IP camera’s beschikken over een LAN aansluiting en WIFI. U kunt de IP camera overal plaatsen, mits er (draadloze) verbinding aanwezig is. De meeste techniek zit al verpakt in de camera zelf. Dit geeft enorme flexibiliteit met name t.o.v. analoge systemen.

* U kunt overal waar u wifi of een mobiel datanetwerk tot uw beschikking heeft inloggen.

Onze  IP Camera Babyfoons

Klik hier voor meer uitleg over het gebruik van de IP Camera Babyfoons.

In de doos

- IP Camera Babyfoon Excellent zwart of wit
- Montagebeugel
- Stroomadapter
- WIFI antenne
- Pluggen en schroeven
- Handleiding (Engels)
- Beknopte beschrijving (Nederlands)

* U kunt overal waar u wifi of een mobiel datanetwerk tot uw beschikking heeft inloggen.

Service

Garantie 1 jaar